Meniu Închide

Arhitecți ai naturii

Div Garden este o companie specializată în proiectarea și amenajarea spațiilor verzi. Dispunem de capacitatea și logistica necesară pentru a amenaja suprafețe mari precum grădini sau parcuri publice, dar și creativitatea de a da o nouă înfățișare grădinilor private, în funcție de dorințele și așteptările beneficiarilor.

Credem că orice cadru natural se poate transforma spectaculos atunci când plantele sunt aduse în forma și dispunerea potrivită. Echipa noastră de experți poate transforma orice teren anost într-o oază de liniște și relaxare.

Serviciile pe care le oferim includ sisteme de irigații automatizate, intreținere spații verzi, montare rulouri gazon, design gard viu, scarificare și aerisire gazon precum și toaletarea pomilor.

Orice proiect pe care îl dezvoltăm are o bază durabilă și trece proba timpului cu îngrijire specifică tipurilor de plante alese.

De la consultanță inițială până la proiectare, implementare și apoi întreținere, echipa de profesioniști DIV GARDEN conturează și implementează cele mai bune și mai frumoase soluții pentru spații verzi.

Suntem prezenți cu toate serviciile din portofoliul nostru pe site-ul de achiziții publice www.e-licitatie.ro  (SEAP/SICAP).

Pentru mai multe proiecte și inspirație vă așteptăm și pe pagina de Facebook Div Garden.